Over ons

 

 

Wij zijn Daniëlle en Nancy, de trotse eigenaresses van Wow Hairstyling. In maart 2012 zij wij vol passie met onze onderneming begonnen aan De Lugt 1 in Overschie. Nadat wij jarenlang als rayonmanagers voor een grote keten hebben gewerkt  kregen wij de kans om onze eigen salon te kunnen opstarten. Wij wilde samen verder om onze passie en droom waar te gaan maken. Op 1 maart 2012 begonnen wij ons avontuur, in onze kleine salon. Net genoeg voor ons waar wij samen onze passie en creativiteit  verder konden ontwikkelen. De opstart ging razend snel, en al na 12 maanden groeide wij uit ons kleine winkeltje. Wij zijn dan ook na 17 maanden verhuisd naar de overkant van de straat waar wij na een verbouwing van een aantal maanden een schitterende salon hebben kunnen neerzetten. Vol energie zijn wij, met inmiddels dol enthousiast personeel, verder gegaan op onze fantastische nieuwe locatie waar wij nu bijna 9jaar zitten.

 

Inmiddels knippen wij alweer ruim 9 jaar vol plezier met elkaar en zijn wij op weg naar ons 10-jarig jubileum, waar wij uiteraard ontzettend trots op zijn. Vooral na de afgelopen anderhalf jaar waarin de coronacrisis behoorlijk wat roet in het bedrijfsleven heeft gegooid. Ook voor ons waren het ongekend spannende tijden, maar gelukkig hebben wij gemerkt hoe geliefd wij als salon zijn na alle fijne en steunende woorden van alle fijne klanten die onze salon rijk is. Wij gaan weer op volle toeren verder!

 

Jolanda Schippers is in 2014 bij ons begonnen. Jolanda is jaren lang eigenaresse geweest van haar eigen salon en is in de jaren daarna voor een keten als rayonmanager aan de slag gegaan.  Jo heeft haar sporen in het kappers vak dik verdiend met haar 40 jaar ervaring. Alweer 7 jaar zijn wij ontzettend blij met “Jo” in ons team!

Kom langs bij ons in de salon, ervaar de sfeer en gezelligheid die onze salon heeft en uitstraalt, zie onze professionaliteit en kwaliteiten!

 

Tel: 010-7370239