Over ons

6 maart 2012 zij wij vol passie met onze onderneming begonnen aan De Lugt 1 in Overschie. Nadat wij jarenlang als rayonmanagers voor een grote keten hebben gewerkt  kregen wij de kans om onze eigen salon te kunnen opstarten. Wij wilde samen verder om onze passie en droom waar te gaan maken. Op 1 maart 2012 begonnen wij ons avontuur, in onze kleine salon. Net genoeg voor ons waar wij samen onze passie en creativiteit  verder konden ontwikkelen. De opstart ging razend snel, en al na 12 maanden groeide wij uit ons kleine winkeltje. Wij zijn dan ook na 17 maanden verhuisd naar de overkant van de straat waar wij na een verbouwing van een aantal maanden een schitterende salon hebben kunnen neerzetten. Vol energie zijn wij, met inmiddels dol enthousiast personeel, verder gegaan op onze fantastische nieuwe locatie waar wij nu bijna 12 jaar zitten.

Inmiddels knippen wij alweer ruim 13 jaar vol plezier met elkaar en zijn wij op weg naar ons 15-jarig jubileum, waar wij uiteraard ontzettend trots op zijn. Vooral na de afgelopen jaren met de corona crisis wat een enorme impact heeft gehad. Door onze fantastische klanten die ons hebben gesteund in deze periode zijn wij er goed doorheen gekomen. Echter heeft het wel veel invloed gehad op het personeel bestand. Inmiddels werken we nu met 3 dames sterk en zijn wij nog op zoek naar een fijne collega die ons team kan komen versterken. 

Kom langs bij ons in de salon, ervaar de sfeer en gezelligheid die onze salon heeft en uitstraalt, zie onze professionaliteit en kwaliteiten!

Tel: 010-7370239