Artistique-Orchid

Wij van Wow Hairstyling werken met het enige toonaangevend Nederlandse kappers merk Artistique.

 

Welkom in de wereld van Orchid 

Orchid Natural Haircare is nieuw,puur vegan en exclusief voorzien van extract van orchidee, de hoog sensitieve bloem die alleen bloeit onder de meest ideale omstandigheden. Orchid combineert een neiuwe, wetenschappelijk getsete formule voor thuis met een persoonlijke behandeling voor in de salon. Het resultaat: meetbaar en aantoobaar sterk haar. Met volop veerkracht en glans. Wat alleen onder de allerbeste condities wordt haar weer de perfecte versie van zichzelf. Artistique heeft hiermee de meest revolutionaire en prachtige lijn ontwikkeld die niet alleen verzorgt,maar daadwerkelijk problemen oplost.

 

Wij geloven dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dat klinkt heel logisch maar dat is het niet. Door het gebruik van allerlei verzorgings en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd. Ze zitten vol met verzwarende stoffen. Glans verdwijn en verzorgende ingredienten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen. Ondertussen onstaan er steeds meer laagjes om het haar dus steeds meer ballast. Orchid Hair Rebuild Program ontdoe je het haar van alle aanwezige ballaststoffen en build ups. De reiniging in combinatie met persoonlijke aandacht zal als een weldaad worden ervaren. Ondertussen brenh je het har terug in de meest optimale staat. Door Orchid Hair Rebuild wordt het haar sterker en krijg het meer elasticiteit en glans. Het is na deze heerlijke bahandeling makkelijk te stylen, minder poreus en minder weerbarstih. De natuurlijke veerkract en glans wordt hersteld. Door verwijderde ballast verbetert het volume, voelt het haar luchtiger aan en is het sterker en beter doorkambaar dan voor de bahandeling. Ervaar het verschil en geniet van sterker en mooier haar. 

Orchid biedt alle mogelijkheid mooi, sterk, gezond haar te hebben en te behouden. Er is voor thuis een zeer complete, puur vegan lijn met shampoos, conditioners , hydrators, masks, serums en olis voor normaal/droog, fijn, gekleurd, droog, krullend haar en specials. Door middel van bewust toegevoegde hogere en lagere concentraties van Orchid complex is er voor iedere haarsoort een individuele verzorging. De dosering en concentratie is dankzij uitgebalanceerde testen, volledig afgestemd op het haartype en conditie.