Wij zijn Danielle en NancyDe trotse eigenaresse van kapsalon Wow hairstyling in het gezelligste en tevens oudste gedeelte van Overschie.

Kapsalon Wow hairstyling staat garant voor een professionele aanpak en door jarenlange ervaring gaat u zeker met een mooie coupe de deur uit.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel dames als heren kapsels, maar ook met kinderen kunnen wij goed overweg.

Omdat wij luisteren naar uw wensen en up to date zijn over de laatste trends en kleuren zullen wij u niet teleurstellen. U krijgt dan ook het kapsel dat bij u past. 

Na 8 jaar hebben wij een geweldig team opgebouwd en werken wij met heel veel plezier met elkaar.Kayley is inmiddels 2,5 jaar werkzaam bij Wow hairstyling en Jolanda Schippers mag alweer 6 jaar ons team versterken.

Kom langs bij ons in de salon, ervaar de sfeer en gezelligheid die onze salon heeft en uitstraalt, zie onze proffesionaliteit en kwaliteiten!

Ook wanneer u gaat trouwen, zijn wij er om uw perfecte kapsel op deze mooie dag te verzorgen. U krijgt een proefkapsel in de salon en vervolgens komt één van ons op uw trouwdag bij u thuis om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Momenteel werken wij alleen op afpraak

Tel: 010-7370239